Prop de 30.000 visitants han passat per l’exposició Experiment any 2100 que ha acollit el CaixaFòrum Tarragona.

La mostra, que des del 6 de febrer ha estat al local del carrer Colom s’ha clausurat aquest dilluns superant de llarg les 29.600 persones assistents.

Un cop més, els escolars han estat un dels perfils de públics més importants dels que han visitat la mostra, amb 1.319 alumnes registrats acompanyats per 171

professors. 163 nens i nenes han gaudit de la mostra amb visites organitzades per esplais i 289 persones considerades en risc d’exclusió social també s’han

apropat a conèixer els enigmes que plantejava la mostra.

Les visites guiades, els tallers i les conferències relacionades també han resultat ben reeixides.

La directora de CaixaFòrum Tarragona, Glòria Olivé, ha explicat a Tarragona Ràdio que les xifres són bones i que s’han superat les expectatives d’una exposició que, creu, ha interessat al públic.

Experiment any 2100 ha buscat que els assistents debatin i reflexionin sobre el futur des del punt de vista mediambiental, social i tecnològic. També ha servit per crear un mapa de l’estat d’opinió dels tarragonins respecte als temes que es presenten a l’exposició.

El membre de l’Àrea de Divulgació Científica i Cosmocaixa de la Fundació Bancària “la Caixa”, com a Coordinador

de l’exposició, Jordi Aloy, considera que els resultats de l’experiment social a Tarragona són semblants a les d’altres ciutats però en destaca algunes de curioses.

A partir d’ara, CaixaForum Tarragona tanca portes fins l’1 de setembre per fer-hi diversos arranjaments. Les activitats a la sala d’exposicions es reprendran amb la mostra de pintura flamenca i holandesa del museu de Ginebra.