Una ruta de tapes amb la cullera com a protagonista. Això és el que proposa l’Associació de Comerciants de Campclar. A partir d’aquest divendres fins al 22 de desembre, un total de nou restaurants i bars de Ponent oferiran una degustació d’una tapa elaborada.

Escudella, crema de gambes amb cigrons o fabada asturiana són algunes de les propostes que se serviran amb una cullera de fusta. Aquesta serà d’un sol ús i serigrafiada amb el nom ‘1a ruta Cullera de Ponent’.

L’objectiu és potenciar la zona de restauració. El secretari de l’Associació Vicenç Capilla assegura que amb la iniciativa pretenen buscar la diferència i fugir de les típiques rutes de pinxos.

El preu de la tapa serà de 2,50 euros i s’acompanyarà amb una cervesa, copa de vi o aigua. Cada establiment disposa d’un horari determinat per servir la degustació.

Els clients podran puntuar cada tapa i entrar en un sorteig de nou menús per a dues persones que oferiran tots els establiments. A més, cada dia es farà un sorteig a través del Facebook de l’Associació d’una tapa gratuïta per a dues persones.

L’establiment guanyador d’aquesta primera ruta de Cullera de Ponent rebrà un diploma de reconeixement.