El CBT continua sense tenir sort i aquest dissabte queia per només dos punts de diferència (75 a 73) a la pista del CB Granollers. Els blaus, que ja van perdre en la primera jornada de lliga per un resultat ajustat, veuen com al segon partit també han caigut per només una cistella de diferència. Adri Duch va tenir la victòria a les seves mans, però el triple no va entrar i es va encaixar la segona derrota seguida.

El partit va estar molt ajustat, amb intercanvis al marcador i un avantatge de només dos punts pels blaus al descans. Al tercer quart, els locals van anotar quatre punts més que el CBT i va resultar clau, ja que a l’últim període el parcial va ser de 19 a 19. Una derrota que analitzava el tècnic del conjunt blau, Berni Álvarez.

El CBT tindrà una nova oportunitat per sumar la primera victòria de la temporada el dissabte vinent a les 19 hores al pavelló del Serrallo. Reben al CN Helios, un equip que, com ells, encara no ha guanyat cap dels dos partits.