El CBT B continua sense trobar la tecla per guanyar aquesta temporada a Copa Catalunya i aquest cap de setmana perdia per 78 a 60 contra la UB Sant Adrià. Els de Noe Monroy van acusar un mal inici de partit i van anar a remolc. Al segon període van remuntar i es van posar a un punt de diferència al descans. Un tercer quart de nou dolent, sobretot al final, tornava a deixar als blaus lluny al marcador i ja no van poder remuntar el partit.

Amb la derrota, el CBT B encara no ha guanyat cap partit aquesta temporada a Copa Catalunya.

Una categoria per sota, a Primera Catalana, l’ADT també perdia per 57 a 68 contra Els Monjos BC de Santa Margarida i els Monjos. Una primera meitat molt igualada que es trencava al final del segon quart i, sobretot, al tercer. Un parcial de 7 a 23 feia que marxessin els visitants fins als 23 punts de diferència. No van ser suficients els 28 punts que va anotar l’equip de Torreforta a l’últim quart per poder remuntar el partit.