Apportt i la Fundació Addeco organitzen un esmorzar networking centrat en la inclusió. Anirà a càrrec de la comunicadora i influencer, Maria Petit, i es farà el 12 de febrer a l’edifici institucional de l’Autoritat Portuària de Tarragona.

En la jornada, que porta per títol «Un break per a la inclusió», Petit oferirà una xerrada on compartirà la seva vivència després de perdre la visió en un accident i reflexionarà sobre la necessitat de crear espais per a tothom que fomentin la inclusió.

Maria Petit va perdre la vista i l’olfacte als 17 anys, després de patir un accident. Això li va suposar un canvi radical en la seva vida que la va empènyer a lluitar per a superar els reptes constant que se li presentaven a causa de la nova realitat. A dia d’avui, Petit és un exemple inspirador en la lluita per la normalització de les discapacitats a la societat.

L’esmorzar networking d’APPORT té com a objectiu teixir vincles i aprofundir en aspectes d’interès compartit per a tots els seus membres. ADDECO posa el focus en la inclusió en els entorns professionals. A través del seu testimoni, Petit parlarà de la importància de la proximitat com a valor fonamental per a la inclusió. Posarà l’accent en la necessitat de crear espais on tothom, independentment de les seves circumstàncies, sigui acollit i valorat.

APPORTT és una Agrupació d’Interès Econòmic sense ànim de lucre, constituïda el juliol de 1992, que aglutina a tots els sectors econòmics provincials relacionats amb l’activitat marítima. Les seves línies d’actuació es basen a donar informació, visibilitat i promoció del Port de Tarragona, de les seves activitats i serveis. Per altra banda, treballa per a proporcionar assessorament i facilitar als agrupats la informació que puguin necessitar el Port.

La Fundació Adecco té com a objectiu la inserció al mercat laboral de les persones que troben més dificultats a l’hora d’accedir al mercat laboral, com ara persones amb discapacitat, persones de més de 45 anys aturades de llarga durada, dones amb responsabilitats familiars no compartides o víctimes de violència de gener i altres grups en risc d’exclusió social. Mitjançant el seu programa d’ambaixadors, organitzen activitats per donar més visibilitat a la diversitat i sensibilitzar envers la importància de la sensibilització en entorns laborals.