powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

Les terceres jornades gastronòmiques L’Arròs Mariner de Tarragona iniciaran aquest dijous, 17 de març. Seran 23 els restaurants de la ciutat que participaran en aquesta iniciativa, amb l’arròs com a protagonista. S’allargaran fins el 3 d’abril.

La vintena d’establiments estan repartits per tota Tarragona. Cada restaurant tindrà un menú propi, amb llibertat en el primer plat, però tots ells hauran de basar el segon en l’arròs. A més, aliments del mar i de la terra tarragonines seran productes frescos indispensables. Cada establiment decidirà el preu del seu menú. S’ha decidit així per no tancar la porta a cap restaurant i per fer que un topall en el preu no limiti la creativitat.

Les jornades de L’Arròs Mariner buscaran la complicitat dels tarragonins. No obstant això, el gran objectiu és atreure els clients vinguts de fora. Es vol que aquestes jornades siguin un pol d’atracció cap a la ciutat. Així ho detalla Javier Escribano, president de l’Associació d’Empresaris de l’Hostaleria Tarragona Ciutat.

L’arròs compartirà protagonisme amb el vi de la Denominació d’Origen Tarragona.