El Passeig de les Palmeres acull des d’aquest dimarts la cinquena edició dels Sopars sota els Focs que organitzen els restauradors de la Part Alta.

Enguany hi participen nou establiments que oferiran una gran varietat d’àpats al preu de cinc euros. Les jornades comencen aquest dimarts a les set de la tarda amb la creació d’un còctel en base al Chartreuse elaborat dins d’una banyera pel mestre Eduard Boada i que es podrà degustar de forma gratuïta. Els restaurants proposen enguany una barreja de plats tradicionals i frescos amb altres de més curiosos que busquen agradar a tot tipus de públic. Així ho ha explicat el president de l’ARPA, Quintin Quinsac. 

Un dels restaurants que participa enguany per primer cop és el Tecla60. La seva propietària, Maria José Morales, destaca que és tot un repte a nivell organitzatiu. 

Els sopars s’allarguen fins dissabte, coincidint amb el Concurs Internacional de Castells de Focs. Com a novetat, enguany s’estrena una zona “chill out”. Els sopars estaran amenitzats amb sessions musicals a càrrec de DJ’s.