Arriba una nova edició del Convivium, el banquet romà que s’organitza en el marc de les jornades gastronòmiques Tàrraco a Taula. Enguany, el sopar-bufet de gastronomia romana estrena nova ubicació i se celebrarà al Seminari, al claustre de la capella de Sant Pau, aquest dilluns a les 20:30 h. S’espera la participació d’un centenar de persones.

El Convivium proposa reviure un banquet de l’Antiga Roma i està elaborat pels restaurants Llagut, Cócvla, La Xarxa, Àpats Quattros i Ares i la pastisseria Velvet MGL. Compta amb la col·laboració del forn de pa Jordi Andreu Generació, la cervesa Rosita i els cellers 9+, Frisach, Carlània i Orto Vins.

La trobada gastronòmica s’iniciarà amb les xerrades magistrals sobre la cultura del vi i la cuina del director de l’ICAC, Joan Gómez Pallarès i del catedràtic Joaquín Ruiz de Arbulo. A més, el grup de reconstrucció històrica Thaleia recrearà la quotidianitat d’un banquet romà amb tots els seus personatges.

Carles Segarra, president de Tàrraco a Taula, destaca l’aposta per iniciatives gastronòmiques úniques.

El sopar inclou 10 plats, postres, vi, cervesa i el pa romà artesà i té un cost de 30 €. Els tiquets es poden adquirir als establiments participants.