Satisfacció entre els restauradors tarragonins per l’èxit de les segones jornades gastronòmiques de l’arròs.

Fins diumenge hi prenen part 16 locals que integren el col·lectiu Tarragona Gastronòmica.

Així, es posarà punt i final a tres setmanes en què l’arròs, cuinat de moltes maneres i acompanyat per ingredients de tot tipus, ha estat el protagonista dels menús.

Cada restaurant ha ofert un plat diferent cada setmana, han estat 48 en total, cadascun a un preu de 12 euros.

També van tenir una molt bona acollida els tastos que es van preparar tot coincidint amb la Fira del Vi de la DO Tarragona.

La presidenta de TarracoGust i copresidenta del col·lectiu Tarragona Gastronòmica, Laura Recasens, ha explicat a Tarragona Ràdio que les jornades dedicades a aquest producte han estat altament positives. Diu que els bons resultats els empenyen a repetir de cara a l’any vinent. També han encertat amb el maridatge i els preus fixats. 

Durant aquestes tres setmanes s’han organitzat activitats complementàries com ara sessions de cuina en directe al Mercat Central.