En aquest podcast número disset entre l’ICIQ i Tarragona Ràdio fem un viatge al que podria ser el futur dels nostres “bojos per la química”, un cop d’ull al què vindrà després de la seva etapa a l’ICIQ. 

El laboratori és un d’aquests indrets canviants als quals, informació, coneixements i experiència determinen en bona part l’èxit o fracàs de les decisions preses.

Però, es pot estar millor preparat? Algú ens podria donar una pista? Seguim la veu de l’experiència o tan sols ens deixem portar per la intuïció?

Avui parlarem de la importància d’aquestes decisions, que basades en judicis i coneixements previs, determinen el nostre futur.

Té la química relació amb tot això?

Avui coneixerem el present de tres antics químics i investigadors de l’ICIQ, joves professionals que varen prendre importants decisions fa uns anys, i des de la seva estada al centre han fet carrera. Convertits en referents al seu camp de treball, ens visiten per a compartir la seva experiència amb tots nosaltres. 

ICIQ Alumni: Abans, ara i per sempre”.

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

Avui buscarem el Blau de Prússia amb la Dra. Moira Ciardi, Directora Associada responsable de publicacions globals en la farmacèutica GSK (a Brussel·les), el Dr. Josep Albero, investigador postdoctoral del Instituto de Tecnología Química (a València)  i el Dr. Fernando Gomollón, comunicador científic i cofundador d’Agata Communications (a Cambridge).

Blau de Prússia
Blau de Prússia
Blau de Prússia
Blau de Prússia
Blau de Prússia

Aquest podcast l’han fet possible Laura Hernández i Israel Macho per part de l’ICIQ, Lluís Comes a la part tècnica, Toni Garcia a la realització audiovisual i qui us parla, Josep Suñé per part de Tarragona Ràdio. 

Blau de Prússia, el color dels incondicionals de la química

‘Blau de Prússia’ és el nou podcast coproduït per Tarragona Ràdio i l’ICIQ sobre la investigació química del Camp de Tarragona. L’objectiu principal és realitzar un podcast pioner que també s’emetrà al 96.7 FM en horari matinal per a totes les audiències, apropant així a la gent del territori la importància de l’activitat científica, i singularment de la química, que trobem a tot arreu i és clau a Tarragona.