Durant aquests dies, el Club Tennis Tarragona ha acollit a les pistes de terra batuda el Campionat d’Espanya Mapfre de Tennis per Equips Veterans/es de comunitats autònomes. Una competició on els millors jugadors/es sèniors de cada territori han demostrat el seu nivell.

L’esdeveniment va disputar-se del dijous 19 de setembre, al diumenge 22, on Catalunya i Madrid van repartir-se els trofeus de campions i subcampions. Com a representants de la província de Tarragona, han jugat Miquel Puigdevall, Álex López, David Cortés i Magda Gual.

En categoria masculina, van ser-ne els de la capital qui van proclamar-se campions després d’una més que complicada eliminatòria. En la categoria femenina, al revés, on les catalanes van superar a les madrilenyes a una gran final. Totes dues modalitats van decidir-se als dobles, com ha explicat el director del torneig, Antoni Poveda.

Recordem que el format de la competició era: un partit de categoria individual +45, un de +55, i un de +65. A més, es disputava un dobles per decidir el guanyador. En cas d’empat, un ‘Super Tie-Break’ decantava l’eliminatòria.

Cal destacar també l’actuació de Miquel Puigdevall, jugador i soci del Club Tennis Tarragona, i d’Álex Lópex, exjugador i exentrenador. Ambdós, subcampions nacionals amb la Selecció Catalana.

A més, el Club Tennis Tarragona va ser-ne guardonat, per haver estat la seu d’aquesta competició tan important. Va recollir el guardó Nando Huidobro, membre de la Junta Directiva i vicepresident primer.