Cinc estudiants de Tarragona competeixen en la semifinal dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa. Una jornada que neix com a homenatge a la figura cabdal de la cultura culinària catalana.

El concurs, obert a totes les escoles d’hostaleria de Catalunya, està inspirat en el format «màster xef». Entre les persones que integren el jurat s’hi troben el mateix Josep Lladonosa, cap de cuina del restaurant barceloní 7 Portes; els germans Torres, del restaurant Cocina Hermanos Torres i Josep Moreno, del restaurant Deliranto de Salou.

El cuiner amb una estrella Michelin, Josep Moreno, apunta que tot i tractar-se d’alumnes en formació, estan satisfets amb l’alt nivell dels concursants.

Lladonosa es mostra entusiasmat amb la celebració d’aquests premis i manifesta que l’objectiu és que el concurs esdevingui didàctic i pedagògic per als aprenents.

Aquest dimecres es coneixeran als guanyadors de la semifinal de Tarragona. La fase final dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa se celebrarà al maig al Pavelló de l’Oli de les Borges Blanques.