Cinc restauradors amb estrella Michelin seran els protagonistes de la VIII edició del Sopar de les Estrelles contra el càncer i la leucèmia que se celebrarà al Complex Educatiu de Tarragona el 9 de novembre.

Els xefs distingits amb estrella Michelin de la demarcació de Tarragona que elaboraran el menú d’enguany són Joan Bosch de Can Bosh, Diego Campos de Rincón de Diego, Fran López del restaurant Villa del Retiro, Jeroni Castell de les Moles i Vicent Guimerà de l’Antic Molí. Estaran acompanyats pels restauradors Mohamed Quauch, Rafael Muria i Gabri Olivier. Jordi Andreu serà l’encarregat d’elaborar el pa i Pax Mundo servirà el sopar. MAKRO és el proveïdor oficial cedint part de la matèria primera als restauradors i pastissers.

Es seguiran les pautes d’altres anys: vuit aperitius, primer plat, segon plat, pre- postre i postre.

El director de la Lliga contra el càncer a Tarragona, David Ortega, explica en una entrevista a Tarragona Ràdio, que les sorpreses d’enguany són els obsequis i el photocoll i que la novetat està als plats cuinats pels xefs.

El preu del sopar és de 45€ i l’aforament està limitat a 400 persones. Les inscripcions es poden fer trucant per telèfon a la Lliga Contra el Càncer.