La Federació de Cases i Centres Regionals de Tarragona proposa tastar productes d’arreu de l’Estat en una cita gastronòmica durant aquestes festes de Sant Magí.

Amb el departament de Relacions Ciutadanes de l’Ajuntament, l’entitat ha organitzat la segona edició dels

“Sabors de Sant Magí”. Fins dilluns, dia de Sant Magí, el públic podrà tastar tapes diverses a preus molt populars. Entre l’ampli ventall dels menjars, hi ha plats típics com las alpargatas d’Andalusia, el lacón a la gallega, el ternasco d’Aragó o les patates amb cabrales d’Astúries. Les tapes s’acompanyaran amb begudes típiques tals com el gaspatxo, la sidra o el rebujito.

Durant les jornades també s’hi faran espectacles a càrrec de les diverses cases regionals. La presidenta de l’Associació Cultural i Folklórica Andaluza , Luisa Márquez, explica que la voluntat és fomentar la integració de les cases regionals als actes festius de la ciutat.

Les carpes dels Sabors de Tarragona s’ubiquen enguany a la Rambla Nova, al tram comprès entre els carrers Unió i Adrià. Hi seran fins dilluns a les quatre de la tarda.

Serveixen menjar al migdia i a la nit. Les tapes i racions tindran un preu a partir de tres euros.