El CBT cau per un contundent 49 a 80 contra el CB Santfeliuenc en un partit disputat aquest dissabte al pavelló del Serrallo. Els blaus s’han vist completament superats pel líder del seu grup a Lliga EBA i que només ha perdut un partit aquesta temporada. El rival ha estat superior des del primer moment a un equip tarragoní que recuperava a Ndour, però que seguia amb baixes importants. El màxim anotador local ha estat Marc Buscail amb 11 punts.

Ja des del primer quart, el Santfeliuenc ha imposat el seu domini amb un parcial de 8 a 19. Al CBT ja se li posava el partit coll amunt, però encara ha estat més complicat quan al segon quart han encaixat un parcial de 14 punts de diferència (11 a 25) que ha portat el partit al descans amb un resultat de 19 a 44. La desavantatge de 25 punts al descans s’ha fet més gran, tot i que els blaus han guanyat el darrer quart per 18 a 15. L’entrenador blau, Berni Álvarez, comenta que han fet un partit molt dolent i no dubta en dir que els han passat per damunt.

El tècnic lamenta que el seu equip hagi tingut una falta notable d’encert i que hagi perdut deu pilotes més que el rival.

Els blaus encaixen la segona derrota seguida i el balanç és de 10 victòries i 8 derrotes.