De coco, de pinyons, de maduixa, d’ametlla o de xocolata.
Tornaran a ser algunes les opcions més escollides pels tarragonins a l’hora de comprar els panellets de cara a la Castanyada.
Els pastissers tarragonins esperen mantenir les vendes d’aquest dolç tradicional. Els preus segueixen oscil·lant entre els 40 i els 55€ el quilo, depenent del gust. En alguns casos, però, com en els panellets de pinyons, es veuen obligats a pujar els preus arran del cost de la matèria.
El pastisser Toni Teuler, de la Pastisseria Trill, ho ha explicat en una entrevista a Tarragona Ràdio. Teuler assegura que els de pinyons són els més demanats i recorda la importància d’utilitzar i comprar productes de qualitat.
Els panellets ja es comencen a vendre el cap de setmana anterior al 31 i se n’elaboren fins passat Tots Sants.
Tot i que la tradició segueix manant, les pastisseries segueixen apostant per noves fórmules, com els panellets de Chartreuse. Amb tot, cada cop són més demandats els dolços relacionats amb Halloween. Per això, alguns comerços també elaboren galetes amb forma de fantasma, ninots de sucre amb cos de monstre o piruletes de xocolata amb motius terrorífics.