El Mercat Central celebra dissabte el 7è aniversari de la inauguració del nou edifici amb una degustació popular i un tast de vins. L’OPP Peix Blau de Tarragona cuinarà 1.000 racions de fideuà i de seitó fregit. Mentrestant, l’equipament es prepara per Pasqua amb diferents propostes.

Aquest 16 de març es compleixen 7 anys de la inauguració del nou edifici remodelat del Mercat Central. Per celebrar l’efemèride, des de Mercats han organitzat una jornada maratoniana amb degustació popular i tast de vins. D’una banda, dissabte al migdia a plaça Corsini l’OPP Peix Blau de Tarragona cuinarà 500 racions de fideuà i 500 més de seitó fregit. Hi haurà tiquets gratuïts per compres superior als 30 euros a les parades del Mercat el mateix dissabte i també es podran adquirir al preu popular de 3 euros. A la tarda, a l’interior del recinte hi haurà un tast de vins de les DO de la demarcació, a càrrec de l’enòleg tarragoní Pol Aluja.

Montse Adan, presidenta de Mercats i consellera de Comerç, diu que el Mercat Central s’ha consolidat com a referent comercial i social del centre i que és un espai del tot viu. Recorda que, segons un estudi del 2018, cada setmana hi passen unes 60.000 persones.

Per Pasqua, i com a novetat, un grup de 12 pollets de gran format s’amagaran entre els passadissos i parades del Mercat Central i s’han dissenyat postals divertides que els paradistes distribuiran entre els més petits perquè puguin escriure unes línies d’agraïment als padrins i padrines.