La plaça Corsini s’ha omplert d’activitats aquest dissabte al matí en la Festa del Comerç Just i de la Banca Ètica. Una jornada per sensibilitzar sobre l’alternativa possible davant l’emergència climàtica i per garantir els drets humans.
La iniciativa molt demostrar que com a consumidors tenim poder per transformar el món a través del nostre consum quotidià i també la responsabilitat d’exigir que les grans empreses i els governs assumeixin compromisos socials i ambientals.
Laura Roman, representant de la Fundació Vicente Ferrer a Tarragona, ha explicat que hem de ser conscients d’on arriben els productes que comprem per protegir els treballadors que els elaboren.
L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha destacat l’esforç de les entitats que hi han participat en aquesta festa i ha recordat la necessitat de construir una societat més justa.
Les activitats han estat organitzades per un conjunt d’entitats de la ciutat com són Enginyeria Sense Fronteres, Fundació Vicente Ferrer, Mans Unides, Oxfam Intermón, Xarxa Eco, Comitè Óscar Romero, AICEC-ADICAE i SETEM Catalunya. Aquesta festa compta amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona, en el marc d’un conveni signat amb el Departament de Cooperació.
La plaça Corsini viurà el pròxim 21 de maig la quarta edició de la Trobada de cooperatives i entitats d’Economia Social del Camp de Tarragona. Més de 30 organitzacions d’economia social i solidària del Camp de Tarragona es trobaran amb l’objectiu de donar a conèixer en què consisteix el moviment de l’economia social i solidària.
Més notícies:
- Clam des de Tarragona perquè el món local avanci cap a l’objectiu del 0,7%
- Bea Burgos: “Les noies necessiten un ambient segur i còmode per practicar el surf sense pressió”
- La Diputació de Tarragona destinarà 100.000 euros a la restauració d’una part de l’aqüeducte del Gaià als Pallaresos
- L’EMT unifica alguns sectors d’estacionament regulat
- Activada l’alerta del Ventcat per la previsió de ratxes que poden superar els 72 km/h