L’Associació de Restaurants de la Part Alta proposa, un any més, dues iniciatives gastronòmiques que es van fent forat al programa festiu de Santa Tecla.

D’una banda, i ja per cinquena vegada, hi haurà les versions d’espineta amb cargolins als porxos del carrer Merceria. Enguany hi prenen part 19 restaurants del nucli antic. La tonyina, els cargols i la patata són els ingredients imprescindibles i, a partir d’aquí, els xefs tiren d’imaginació per portar a taula plats ben originals. La tapa amb beguda costarà tres euros i se servirà a partir de les 11 del matí.

Els fogons dels restaurants de la Part Alta trauran foc aquest diumenge més enllà de l’hora d’esmorzar.

Al migdia, tercera edició dels arrossos –i fideus- de diumenge. En aquest cas set establiments s’encarreguen de preparar les paelles, una vintena, amb la previsió de repartir entre 1.500 i 1.800 racions des del Pla de la Seu.

Tot plegat amenitzat amb música.

El president dels restauradors de la Part Alta, Quintín Quinsac, explica com s’organitzaran aquest dia per cobrir la demanda, cada cop més gran i més consolidada. 

El plat d’arròs o fideus amb beguda inclosa costarà sis euros, cinc si només es compra la ració.