El Campus Educatiu de Tarragona acollirà divendres un nou Sopar de ‘les Estrelles’ contra el càncer. La Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre, organitzadors del sopar, fan enguany 30 anys dedicats a intentar millorar la qualitat de vida del malalt oncològic i a les seves famílies.
L’àpat serà com és habitual al menjador de l’Antiga laboral i reuneix els set cuiners amb estrella Michelin de la demarcació de Tarragona, Joan i Arnau Bosch, de Can Bosch; Diego i Ruben Campos, de Rincón de Diego; Fran López, del restaurant Villa el Retiro; Jeroni Castell de les Moles, Vicent Guimerà de l’Antic Molí, Rafel Múria de Quatre Molins i Josep Moreno de Deliranto.
Els acompanyaran els restauradors Mohamed Quach del Terrat restaurant, Àngel Jiménez del Complex Educatiu Tarragona, el pastisser Marco Carreiro, Gabri Olivier de gelateria Olivier, Josep Queralt, de Mas d’En Bruno i Jordi Grifoll, del Restaurant Olivo. També es comptarà amb el pa elaborat per Jordi Andreu, del Forn Andreu de Tarragona. A més, voluntaris de Pax Mundo ajudaran a servir el sopar. Moha Quach, del Restaurant El Terrat, destaca el talent gastronòmic de l’experiència.
El sopar es farà el pròxim divendres 10 de novembre i els beneficis aniran destinats al Programa d’activitats per a la promoció de la Salut que porta a terme la Lliga contra el Càncer. la seva Coordinadora, Dolors Ribas, recorda que van ser pioners en crear els grups d’ajuda mútua i que ara els han obert a les famílies dels malalts.
Les persones que vulguin assistir al sopar poden fer-ho trucant al telèfon 977 232 424. El preu del sopar és de 60 euros per persona.