El Club Bàsquet Tarragona continua amb pas ferm aquesta temporada i ha sumat la quarta victòria seguida després de superar a la UE Horta per 52 a 72. L’equip blau ha tancat una etapa de tres partits seguits a domicili que no podria haver sortit millor, ja que ha guanyat en els tres. Amb la victòria, el CBT suma 27 punts i segueix líder del grup C-1. Ara mateix, amb un partit més, li treu tres punts al segon classificat.

En el partit d’aquest dissabte, el CBT ha fet un molt bon segon quart i un encara millor tercer període per trencar el partit per complet. Al final del primer quart, el marcador era de 16 a 19, però un bon segon període amb un parcial de 9 a 17 ha posat al CBT onze punts per sobre al descans.

Al tercer quart és on el partit s’ha trencat definitivament, amb un parcial de 9 a 21 pels blaus. Una victòria imponent del CBT, que ha vist com tots els jugadors que estaven disponibles han jugat i han anotat, com a mínim, un punt.

Protagonisme pels més joves

Kristian Mendes i Gerard Estebanell han estat els dos jugadors que més minuts han disputat. A més, Marc Buscail ha estat el millor del partit amb 19 de valoració. Mendes ha estat el màxim anotador amb 12 punts, seguit de Buscail amb 11. El número sis del CBT també ha capturat 11 rebots.

El pròxim partit del CBT serà un plat fort, ja que visita el pavelló del Serrallo el CB Valls.