Dotze restaurants i un pub de la ciutat participaran en la quarta edició de les ‘Jornades de l’Arròs’ del 12 al 29 de novembre.

Organitzat per l’Associació de Restaurants de l’Eixample (‘Art’) i sota el títol ‘arrossos creatius: tres setmanes, tres arrossos’, cada restaurant oferirà cada setmana un arròs diferent.

Aquesta edició compta amb el principal patrocini d’Estrella Damm, que promocionarà la cervesa Inèdit en cadascun dels arrossos i també, amb el suport d’Arrossaires del Delta, ja que tots els restaurants utilitzaran arrossos amb denominació d’origen. L’objectiu principal és que aquestes jornades funcionin com a plat suggerit pel propi restaurant, deixant oberta la possibilitat que el client ho complementi amb algun altre plat d’entrant o bé de postres.

El representant del col·lectiu ‘Art’ i responsable del restaurant ‘Cócvla’, Carles Segarra, ha explicat que aquestes jornades aposten per una barreja de tradició i modernitat i que es podrà gaudir del arròs d’una manera única i diferent.

D’altra banda la tinent d’alcalde, Begoña Floria, ha destacat que d’aquí a poc es farà una celebració dels quinze anys que fa que Tarragona és patrimoni mundial i que ho som en part, gràcies a la dieta mediterrània i que les jornades arriben en el moment oportú i just de reivindicació de la dieta.

 

El plat d’arròs sempre anirà acompanyat per una cervesa Inèdit individual amb un cost total de 14 euros per persona.