El CBT no es pot permetre moltes ensopegades en aquest tram final de temporada i aquest dissabte n’ha tingut una. Els blaus han perdut per 70 a 62 contra el Roser en un partit que deixa molt més igualada la zona alta de la classificació. Ha estat molt igualat fins que al final del partit, al darrer quart, els locals han fet un parcial de 23 a 10 i han pogut guanyar. Al descans, el CBT estava quatre punts per sobre. El millor pels blaus ha estat Ferran Torres amb catorze punts. L’ha seguit amb tretze Víctor Vinós, que aquest dissabte ha tornat al cinc inicial. La mala notícia ha estat la lesió de Dani Tugores només començar el partit.

Una derrota dura perquè els blaus havien de sumar el màxim de victòries abans dels dos darrers partits contra rivals directes com són el Salou i El Olivar. De moment, han fallat en el primer, però no poden fer el mateix el pròxim cap de setmana contra el Sese al Serrallo. Només queden tres jornades per acabar, tres partits que es presenten com a finals i on només val la victòria. L’equip tarragoní no pot fallar si vol estar a la fase d’ascens, ja que hi ha per davant un final de temporada no apte per cardíacs en una lluita de cinc equips.