La Coordinadora d’Entitats de Tarragona organitza una paella ecològica a l’entorn de l’Escola de natura Francolí.
Impulsada conjuntament amb Mare Terra Fundació mediterrània, la primera edició de l’Ecopaella s’elaborarà amb ingredients ecològics, carn, arròs i hortalisses.
El vicepresident de la coordinadora, Jaume Artero, serà l’encarregat d’elaborar la paella, previsiblement per una setantena de comensals.
A banda, els assistents podran degustar el vi Clos Barenys per acompanyar l’arròs. Com a postres, se servirà fruita de la terra.
EL preu de tot plegat és de 4€.
La trobada serà aquest dissabte, a dos quarts de dues del migdia, al “racó del riu” de l’espai de l’escola de Natura Francolí.
L’objectiu de l’activitat és donar a conèixer la renovació de l’Escola de Natura, oberta a la ciutadania.
Així ho ha explicat, en una entrevista a Tarragona Ràdio, el responsable de comunicació de la Coordinadora d’Entitats de les Comarques de Tarragona, Adrià Muñoz.
Els interessats en prendre part de l’esdeveniment i tastar l’ecopaella han de trucar al 977 55 13 00 o enviar un correu a direccion@mare-terra.org per tal d’efectuar la reserva prèvia. L’organització demana als assistents que duguin plats i gots de vidre i coberts per tal de no contaminar l’entorn amb material de plàstic.