Els restaurants Barhaus i Larrepera, nous ‘Soletes’ Repsol a Tarragona. Repsol ha atorgat el reconeixement a 300 establiments a tota Espanya aquest estiu. 30 han estat els guardonats a Catalunya i 7 a la demarcació de Tarragona.
En una entrevista a Tarragona Ràdio, les propietàries dels restaurants Barhaus, Andrea Muñoz, i de Larrepera, Carme Martínez, han explicat que estan molt contentes i agraïdes pel reconeixement.
El Barhaus va obrir fa 23 anys, i es troba a la Part Alta. Andrea Muñoz explica que estan gaudint del moment i que el ‘Solete’ els anima a continuar treballant. Creu que la seva terrassa, emblemàtica a la ciutat, mereixia un reconeixement com aquest. Diu que el seu objectiu és els clients passin una bona nit, amb un menjar bo i un servei agradable.
Muñoz ha reconegut que, per la localització del restaurant, molts dels seus clients, sobretot a l’estiu, són turistes. S’ha mostrat sorpresa que últimament rep molts visitants d’Estats Units. Per contra, la Carme Martínez, de Larrepera, destaca que omple el restaurant amb clients locals, ja que on es troba, la Vall de l’Arrabassada, no hi ha massa turistes. Destaca que molts clients s’hi apropen per la facilitat d’aparcament.
Larrepera va obrir ara fa 2 anys i mig. Agraïda per rebre un reconeixement tan aviat, Martínez vol que quan els clients visitin el seu restaurant, mengin bé i se sentin a gust. Diu que l’objectiu és «el que fem, fer-ho el millor possible».
Els altres 5 establiments que han rebut el ‘Solete’ a la província són Terrassa Gaudí, a Reus; La Calma Salada i La Vil·la Casals, al Vendrell; Musclarium, de la Ràpita i La Selva Street Food, de Cambrils.