El CBT ha aconseguit la quarta victòria seguida després de superar a l’Anagán El Olivar per 79 a 71. Un tercer quart molt bo defensivament dels blaus va desigualar un partit molt disputat. L’equip tarragoní és tercer a la classificació amb 14 victòries i 8 derrotes a quatre jornades per acabar la lliga. El màxim anotador dels blaus ha estat Ousmane Ndou amb 23 punts i ha assolit una valoració de 34.

Després d’una primera meitat molt igualada, amb els parcials de 16 a 18 al primer quart i 20 a 19 al segon, el partit s’ha decantat pels blaus al tercer quart. Una gran defensa ha permès un parcial de 23 a 6 pels locals, que han marxat al marcador. Ni un darrer quart on han perdut per vuit punts de diferència (20-28) ha permès remuntar al rival.

Berni Álvarez, entrenador del CBT, parla del partit i diu que està satisfet per encadenar quatre victòries amb baixes sensibles.

El pròxim compromís dels blaus serà a domicili contra el CB Esparreguera, de la zona baixa de la classificació.