El filial del CBT ha perdut contra el CB Sant Boi per 58 a 63 en un partit on els finals del primer i el segon quart els han perjudicat. L’equip blau encadena així dues derrotes seguides i són dotzens classificats amb només cinc victòries en divuit partits. Tomas Kohan, amb 17 punts, ha estat el màxim anotador de l’equip.

Després d’un primer quart molt igualat, un final on els blaus no han anotat ha provocat que el rival marxés a sis punts de diferència. Des d’aquest moment, els jugadors de Noe Monroy no han tornat a posar-se per davant al marcador. Precisament, al final del segon quart també han estat uns minuts sense anotar. Al tercer quart, un parcial de 15 a 11 ha retallat distàncies. Als primers minuts del darrer quart, els blaus han tornat a apropar-se al marcador, però han tornat a tenir problemes per anotar i han acabat perdent per 58 a 63.

El CBT B visitarà aquest cap de setmana al segon classificat del seu grup a Copa Catalunya, la UE Sant Cugat.