El CBT B ha caigut contra el cuer del seu grup a Copa Catalunya, el Sant Gervasi, per 66 a 62 en un partit molt igualat fins als instants finals, però que ha dominat l’equip local durant gairebé tota la segona meitat. El rival es presentava al partit com l’únic equip que no havia guanyat cap aquesta temporada fins aquest dissabte.

Un parcial de 27 a 21 al segon quart ha desfet un primer quart molt igualat amb constants intercanvis de guanyadors. Al segon temps, l’equip de Noé Monroy només ha pogut retallar distàncies al final i s’han posat a un únic punt de diferència, però no han anotat cap punt als minuts finals i el Sant Gervasi ha estat el guanyador.

Amb la derrota, els blaus sumen la sisena en set partits i estan a la zona baixa de la classificació.

Tampoc han arribat bones notícies de l’equip tarragoní que hi ha una categoria per sota, la Primera Catalana masculina. L’ADT no ha pogut capgirar un primer quart dolent contra el CB Cornellà i ha acabat perdent per 84 a 70. El parcial de 23 a 12 als primers deu minuts els ha fet anar a remolc tota l’estona. Al segon quart s’han arribat a apropar, però a la segona meitat han anotat quatre punts menys que el rival i encaixen així la tercera derrota en sis partits.