El CBT B s’ha quedat a prop de donar la sorpresa contra el CB Ripollet perdent per només cinc punts de diferència (67-72). Els blaus han plantat cara a un equip que té el doble de victòries i que està segon a la classificació del grup 3 a Copa Catalunya. Han caigut per una mala segona meitat, ja que van encaixar un parcial de 15 a 23 al tercer quart i un d’11 a 20 al darrer. Amb aquest partit es posa punt final a la primera volta del campionat.

La primera meitat de l’equip blau ha estat molt bona. Han marxat amb 11 punts de diferència al marcador, però el rival li ha donat la volta. El partit estava igualat al darrer quart i amb empat a 67 a 67 a pocs minuts pel final. En aquell moment, un parcial de 0 a 5 pel rival ha castigat a l’equip de Noe Monroy. El tècnic diu que tot s’ha escapat en aquests dos darrers minuts. Pensa que mereixien una mica més.

Els blaus encadenen dues derrotes seguides.