El CBT B s’ha retrobat amb la victòria després de superar al Sant Gervasi per 77 a 62 al pavelló del Serrallo. Han tornat a guanyar després de tres derrotes seguides. Ha estat un partit amb molts canvis de guanyador durant la primera meitat, però al tercer quart s’ha decantat pels blaus. Com també ha passat amb el primer equip, el jove jugador Ousmane Ndour ha estat el màxim anotador amb 23 punts.

Els blaus han aprofitat un parcial al principi del tercer quart on el rival no ha anotat per trencar el partit. Han marxat al marcador després d’anar al descans quatre punts per sobre. Els tarragonins han dominat també el darrer quart i han sumat la que és la sisena victòria en vint partits.

A la pròxima jornada, el CBT B visitarà la pista del CB Cerdanyola, líder del grup 3 a Copa Catalunya masculina.