El CBT B ha perdut contra el Club Natació Caldes per 73 a 58 després d’una segona meitat dolenta dels tarragonins. Un tercer quart amb un desavantatge de sis punts i un darrer on la diferència ha estat de deu punts han condemnat al filial blau a encaixar la seva dotzena derrota en disset partits. Miquel Femenia, amb 13 punts, ha estat el màxim anotador.

Després d’un parcial de 12 a 10 al primer quart i de 22 a 25 al segon, els blaus marxaven al descans un punt per sobre al marcador. A la segona meitat ha arribat la desigualtat. Els blaus han anotat només nou punts pels quinze del rival. Al darrer quart ha arribat la màxima diferència, amb un parcial de 24 a 14 que ha deixat el resultat definitiu de 73 a 58.

El filial del CBT és onzè a la classificació.