El CBT B ha guanyat el segon partit seguit a Copa Catalunya masculina després de superar al Cotonifici Badalona per 69 a 61 al pavelló del Serrallo. Un final de partit on el rival ha entrat en sequera de punts i on els blaus han estat encertats ha estat la clau per guanyar el tercer partit de la temporada, el segon en una setmana. Ander Garcia ha estat el màxim anotador del CBT B amb 18 punts.

El filial blau ha sortit bé al partit amb un parcial de 21 a 11. Al segon, el Cotonifici ha igualat el partit amb un resultat de 15 a 24, amb un punt de diferència a favor dels tarragonins al descans. El rival s’ha posat per davant al marcador després del tercer quart i al darrer han acusat un final de partit dolent per perdre. Ha estat un parcial de 7 a 0 per l’equip de Noé Monroy. L’entrenador ha valorat una victòria necessària.

Una categoria per sota, a Primera Catalana, l’ADT ha perdut per 41 a 62 contra el Samà Vilanova i ha encaixat la cinquena derrota en nou partits.