El CBT B ha caigut contra el CB Cerdanyola per 77 a 70. El filial blau ha acusat un últim quart dolent i ha vist com els locals li remuntaven el partit en els darrers deu minuts. L’equip suma així la tercera derrota seguida i ha tornat a competir després de més d’un mes sense fer-ho.

El filial blau guanyava per vuit punts de diferència a la mitja part, però a la segona meitat el lideratge s’ha escapat. Un tercer quart amb un parcial de 24 a 18 i un darrer de 20 a 11 han girat la truita i el CBT B no ha aconseguit guanyar. El seu entrenador, Noe Monroy, diu que la remuntada es pot explicar per una falta de ritme.

La setmana passada, el filial blau no va poder jugar el seu partit contra el Reus Ploms. A més, hi ha hagut les vacances de Nadal entremig, el que fa que el darrer partit dels blaus fos el 19 de desembre del 2021.

A Copa Catalunya masculina, l’altre equip de la ciutat, l’ADT, no ha jugat el seu encontre contra el CN Terrassa per culpa del coronavirus.