El CBT B ha perdut per 72 a 53 en el darrer partit de la temporada contra el líder de Copa Catalunya, el CB Ripollet. El partit ha estat molt igualat durant la primera meitat, però un parcial de 24 a 5 pels locals ha estat demolidor. Els blaus acaben així la lliga amb la permanència a Copa Catalunya i amb un balanç d’11 victòries i 15 derrotes.

El CBT B ha començat bé el partit amb un parcial de 15 a 14 al primer quart. Al segon, l’equip blau ha remuntat amb un 16 a 18 per marxar un punt per sobre al marcador al descans. Tot s’ha torçat al tercer període. Un mal inici dels blaus ja ha posat diferència al marcador, la qual s’ha anat fent més gran. Els de Noe Monroy no han trobat l’encert i han encaixat un parcial de 19 punts de diferència. Un avantatge que no s’ha pogut remuntar al darrer quart.

L’equip blau seguirà un any més a la màxima categoria del bàsquet català.