El CBT B ha guanyat per quatre punts de diferència, 58 a 62, al Castellbisbal en un partit que han controlat durant els 40 minuts, però que gairebé se’ls escapa per culpa d’un dolent quart període. Només han anotat sis punts pels quinze del rival. D’aquesta manera, s’ha ajustat molt un partit que al final del tercer quart els blaus han arribat a tenir 15 punts de diferència. Una bona victòria per al filial del CBT que suma la seva novena. Ara estan amb nou victòries i nou derrotes en la cinquena posició a la taula.

Per la seva banda, l’ADT no ha pogut guanyar al CN Sabadell i han caigut per 58 a 70. Els de ponent han fet una segona meitat dolenta i han vist com els visitants els remuntaven un marcador favorable al descans amb 36 a 30 al lluminós. Al quart període, el partit estava 54 a 56 pels visitants i un parcial de 4 a 14 per tancar el partit ha estat clau perquè els de ponent sumessin la dissetena derrota de la temporada.