El CBT B ha guanyat contra el Sant Boi després de fer una gran segona meitat a Copa Catalunya masculina. El resultat final ha estat de 68 a 48. D’aquests 68 punts, 46 han arribat a la segona part d’un partit que suposa la vuitena victòria de la temporada. Els dos primers quarts han estat molt igualats, amb un resultat a la mitja part de 23 a 22 pels visitants. Al tercer quart, el partit seguia molt disputat, fins que els locals han fet un parcial de 14 a 1 per tancar-lo. La diferència s’ha mantingut per sobre dels deu punts durant tot l’últim període, però de nou un gran final dels blaus, amb un parcial de 10 a 1, ha deixat el +20 al marcador.

Per la seva banda, l’ADT ha tingut un partit més complicat a la pista del Pallejà. Un resultat final de 79 a 66 per un equip que ja encadena quatre derrotes seguides i només ha guanyat un partit. El mal inici dels de ponent, amb parcial al primer quart de 24 a 13, ha marcat molt el partit, on els locals no han anat mai per darrere al marcador. Al tercer quart, els tarragonins han retallat distància amb un bon final. Un parcial de 13 a 2 ha deixat una gran igualtat quan el partit entrava al darrer període. En aquest, l’ADT s’ha arribat a posar a un punt de diferència, però en aquell moment, una sequera anotadora ha tornat a posar una diferència de més de deu punts que no s’ha tornat a igualar.