El filial del CBT s’ha emportat una victòria de molt mèrit aquest diumenge a la pista del Serrallo contra el líder, el CB Ripollet. L’equip tarragoní ha desigualat un primer quart de 15 a 15 al marcador amb un gran segon període que deixava una diferència de quatre punts al marcador. Els blaus han fet més gran el seu avantatge a la segona meitat, fins a arribar al 73 a 63 final.

Els locals han arribat a anar 22 punts per sobre al marcador durant el darrer quart, però una mala ratxa a la meitat d’aquest ha deixat la diferència en deu punts. Noe Monroy, entrenador del CBT B, destacava la gran victòria que suposa haver derrotat al líder.

Per la seva banda, l’ADT ha estat a punt de superar al Sant Boi. S’ha quedat molt a prop, ja que el resultat final ha estat de 52 a 53. Un cop dur per un equip que ha vist com estava remuntant al darrer quart, però una cistella a l’últim segon dels visitants ha fet que no guanyessin. Al tercer quart, l’equip ha encaixat 22 punts i allà és on s’ha escapat el partit. L’entrenador de l’ADT, Rafa Padín, lamenta haver anat a remolc al final del partit.

L’ADT no ha pogut aconseguir la que hagués estat la segona victòria de la temporada.