El CBT s’ha quedat sense temps per remuntar i ha perdut contra el Castelldefels per 62 a 68. L’equip blau ha fet una molt mala primera meitat i estava remuntant al darrer quart, però no ha estat suficient per sumar la victòria. Amb la derrota, els blaus comparteixen lideratge amb el Salou, però pel basket average són els segons classificats. Un partit que deixa una zona alta de la classificació molt apretada i que es decidirà en un final de temporada que es presenta d’infart.

Els blaus han sortit molt malament al partit. Un parcial inicial de 0 a 18 pels visitants només començar el compromís ha marcat la tònica que es seguiria. Al primer i segon quart, el Castelldefels ha estat millor que el CBT i al descans el marcador era de 21 a 41. L’entrenador del CBT, Berni Álvarez, destaca que els primers minuts de l’equip han estat molt dolents.

Al tercer quart, els blaus han anotat dos punts més que el rival i arribaven al final de partit amb divuit punts de desavantatge. El darrer període es presentava com molt complicat de remuntar, però han aconseguit quedar-se molt a prop. A tan sols sis punts de diferència amb un quart de 28 a 16.

Amb la derrota, els blaus n’han tingut quatre aquesta temporada.