El CBT s’ha retrobat amb la victòria després de superar al CB Navas per 61 a 67. Els blaus han estat millor al segon quart i un parcial de vuit punts de diferència els ha permès guanyar. El màxim anotador ha estat Adrià Duch amb 12 punts en el dia que tornava després d’una lesió que el CBT ha notat.

El primer quart ha estat igualat i ha acabat amb un empat a 20. Al segon, un parcial de 15 a 23 pel CBT ha posat una diferència al marcador que ja no s’ha escapat. Al tercer quart, els blaus s’han imposat als locals per 13 a 15. Per maquillar el resultat, el Navàs s’ha imposat 13 a 9 al darrer quart. Berni Álvarez, tècnic del CBT, es mostra content pel treball de l’equip després de la derrota de la setmana passada per 31 punts de diferència.

Els blaus són cinquens amb 11 victòries i 8 derrotes.