El CBT ha guanyat per 56 a 67 en el darrer desplaçament de la temporada. Ha estat contra el CB Es Castell i ha arribat després d’un gran segon quart, on els blaus han superat al rival amb un parcial de 8 a 25. Ha estat l’únic període que han guanyat, però ha estat suficient per sumar la setzena victòria de la temporada. Els tarragonins són quarts a la classificació, empatats amb els tercers, el CB Valls.

L’equip de Berni Álvarez ha començat perdent per 17 a 14 al final del primer quart. Als segons 10 minuts, els blaus han estat més encertats de cara a cistella i millor en defensa. Han anat al descans per davant al marcador i ja no han perdut l’avantatge fins al final. Tot i el parcial de 15 a 13 al tercer quart i 16 a 15 al darrer. El tècnic Berni Álvarez valora la victòria com positiva.

El darrer partit de la temporada es jugarà al pavelló del Serrallo contra el Martinenc Bàsquet. Serà dissabte a les 19 hores i els blaus tindran en joc acabar en la tercera posició. Tanmateix, no depenen d’ells mateixos.