El CBT no vol sorpreses contra el cuer del seu grup a la lliga EBA, el Baricentro Barberà. L’equip blau disputarà aquest dimecres a les 21 hores a Barberà el partit que s’havia de jugar fa un parell de setmanes, però que va quedar ajornat per casos de coronavirus al rival. Els blaus s’enfronten al darrer classificat amb les aspiracions de tornar al lideratge al seu grup de la Lliga EBA, que actualment l’ocupa el CB Salou. Pel partit, hi ha el dubte de si el tècnic del CBT, Berni Álvarez, podrà estar a la banqueta. Està aïllat per ser positiu en coronavirus.

Els blaus arriben al tram final de la temporada amb molta igualtat a la zona alta de la classificació. Tenen un partit menys, però només una victòria més que El Olivar i el Castelldefels. A més, estan igualats en victòries al CB Salou. És per això que, amb encara pendents els duels contra els quatre primers de la categoria, no han de fallar contra equips de la zona baixa. Per aquest motiu, l’entrenador del CBT, Berni Álvarez, parla d’un marge d’error molt mínim.

Berni Álvarez

Gairebé sense temps per descansar, el CBT jugarà un dels compromisos més importants en aquest final de temporada d’aquí a tres dies. Rebran al Castelldefels, quart classificat, el dissabte a les 18:10 hores al Serrallo.

Per la seva banda, a la Primera Catalana femenina, el Volvo Diselauto CBT també recupera un dels tres partits que tenen pendents. Serà contra el CD Morell a la seva pista aquest dimecres a les 20:30 hores. Les jugadores d’Héctor Marín buscaran la novena victòria de la temporada i la segona de manera seguida, com diu el seu tècnic.