El CBT ha perdut el derbi contra el CB Valls (49-66) i la seva ratxa de cinc victòries seguides s’ha trencat. Els blaus han estat fluixos físicament i s’han vist superats en el primer, el tercer i el darrer quart. Al descans, l’equip tarragoní anava només un punt per sota al marcador, però un tercer quart molt dolent els ha condemnat. El màxim anotador del partit ha estat Marc Buscail amb 12 punts.

L’inici de partit del CBT no ha estat l’esperable en un derbi que es jugava al pavelló del Serrallo. Un primer quart que ha acabat 7 a 18. Al segon, els blaus han reaccionat amb un parcial de 17 a 7 per igualar el partit. El tercer quart ha tornat a ser dolent i l’equip de Berni Álvarez ha encaixat 24 punts pels 9 que ha anotat. Un parcial de 15 punts de diferència demolidor que no s’ha pogut remuntar al període final. L’entrenador del CBT, Berni Álvarez, comenta que ha estat una setmana complicada i que físicament estan molt malament.

El CBT tenia gairebé impossible arribar a les dues primeres posicions de la taula per estar a la fase d’ascens. Amb la derrota, ja és matemàtic que no hi podrà arribar.