El CBT ha guanyat aquest dissabte al CN Helios, cuer del grup C2 de la Lliga EBA, per 58 a 64. Els blaus s’han retrobat amb la victòria amb un bon segon quart, on han superat al rival amb un parcial de 8 a 16. El millor del partit ha estat David Fernández, amb 27 punts i un 31 de valoració. És la desena victòria dels blaus, que són tercers a la classificació.

L’inici de partit ha estat molt igualat, amb un parcial de 16 a 13. Han estat claus els segons 10 minuts, quan els blaus han posat terra de per mig amb un parcial de 8 a 16. Al tercer quart els dos equips van anotar molts punts, amb un parcial de 24 a 22 que retallava distàncies pels locals. Al darrer quart, el CBT ha fet la feina i ha superat al CN Helios per 10 a 13 per sumar un nou triomf. El tècnic, Berni Álvarez, dóna les claus de la victòria.

El pròxim partit serà al pavelló del Serrallo contra el CB Igualada, que és el penúltim classificat.