El CBT ha passat per sobre de la UE Sant Cugat Negre amb una victòria per 40 punts de diferència (55 a 95). Un partit molt complet dels blaus en l’estrena de la temporada a EBA. En tots els quarts han estat superiors al rival. Al segon període, el rival només ha anotat 7 punts pels 22 del CBT. Al darrer quart, l’equip ha fet 27 punts i ha acabat de la millor manera l’estrena de la temporada. Amb la victòria i els punts de diferència, el CBT és el líder del grup C-1 de la Lliga EBA.

Amb un gran encert en tirs de camp -un 58%- i també amb un 50% d’anotació des de la línia de tres, l’equip de Berni Álvarez ha superat al Sant Cugat Negre, el qual s’ha quedat en un 32% d’encert en tirs de camp. El primer quart ha estat igualat, amb un inici bo dels locals. El CBT ha arribat a estar perdent de set punts, però una bona reacció al final del primer temps i un segon quart implacable ho han capgirat i han marcat el camí per la victòria abundant que ha acabat sent.

Pels blaus, el màxim anotador ha estat Orion amb 19 punts. Després es troba Tugores, amb 18 punts i un 23 de valoració. El cinc inicial del CBT es completava amb Hoexum (11 punts), Idris (8) i Kristian Mendes (2). Els joves Marc Buscail (11 punts), Joan Guixens (6), Gerard Estebanell (8) i Ndour (10) han tingut minuts i han aportat un bon gruix de punts pels blaus.