El CBT ha guanyat per 79 a 72 al SESE en un partit on els blaus han capgirat un mal inici de partit amb un gran segon quart. Els blaus encadenen així dues victòries a la Lliga EBA i ara són quarts amb un balanç de dotze triomfs i vuit derrotes. El millor pels blaus ha estat Ousmane Ndour amb 18 punts i un 21 de valoració. Doche ha hagut de marxar al primer quart lesionat.

Els locals no han sortit bé a la pista i han encaixat un primer quart de 16 a 23 pels visitants. La truita s’ha girat per complet al segon quart, quan el CBT ha anotat 30 punts i el SESE només 13. El resultat era de 46 a 36 al descans. El segon quart ha estat favorable al rival amb un parcial de 17 a 23, però al darrer s’han tornat a imposar els blaus amb un de 16 a 13 i han deixat el definitiu 79 a 72 al marcador. L’entrenador, Berni Álvarez, comenta que han començat tous defensivament, però que s’han anat recomponent.

El pròxim partit és contra el Roser, un rival directe a la zona alta de la classificació.