Autor: Eduard Hernando

El CBT ha tancat la temporada amb una victòria per 86 a 81 al Martinenc Bàsquet al pavelló del Serrallo. Els blaus han fet un bon partit davant de la seva afició, sobretot a la segona meitat on han anotat onze punts més que el rival. La derrota del CB Valls ha fet que el CBT acabi la temporada en la tercera posició a la Conferència C-2 de la Lliga EBA amb 17 victòries i 9 derrotes.

Els blaus han fet un bon primer quart, però el rival ha estat millor i se l’ha emportat per 20 a 23. El segon també ha estat pels visitants amb un 21 a 22, per tant, el partit ha anat al descans amb el Martinenc amb un avantatge de quatre punts. Un tercer quart que ha acabat amb un parcial de 25 a 20 i un darrer que ha estat de 20 a 16 li han donat la volta al marcador. L’entrenador del CBT, Berni Álvarez, detalla que han fet una bona segona meitat i valora la temporada, amb el context que hi ha hagut tot l’any, amb un 10.

El CBT està a l’espera de saber si el Barça B renuncia a jugar les fases d’ascens, ja que els blaus hi podrien entrar.