“El futur és ara i aquí”. Aquesta és la premissa de partida de la XXX edició del Curs Científic que organitza Mare Terra Fundació Mediterrània en col·laboració amb la URV. L’objectiu d’enguany és empoderar el jovent i dotar-lo d’eines per passar a l’acció climàtica i promoure el canvi. La jornada,amb rècord d’inscrits, 130 en total, té lloc aquest dijous en format virtual.
powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.
El Curs Científic es desenvoluparà a través de cinc ponències i una taula rodona de professionals de prestigi en el seu àmbit. És el cas de Fernando Valladares, professor d’Investigació del CSIC.
La jornada seguirà amb la participació de Miquel Ventura, expert en biodiversitat marina. A continuació, intervindran Anna Espadalé i Jan Ferrer, de Joves Catalans per la Natura, que explicaran la seva experiència en organitzacions internacionals. La següent ponència serà a càrrec de Gisela Cebrián, llicenciada en Ciències Ambientals i Doctora en Educació. I el matí acabarà amb Ángel Silvente, membre actiu de “Teachers for future”.
Judit Salat i Patrícia Salas són les responsables de l’Àrea de medi ambient, natura i educació ambiental de Mare Terra.
La taula rodona de la tarda estarà integrada per Maria José Parejo, presentadora i directora del programa de Ràdio 3 “El Bosque Habitado”; Joan Llort, oceanògraf biogeoquímic; Aurora Requena i Elisabet Borill, consultores marines especialitzades en divulgació científica i directores de Plàncton; i Édel Martínez, divulgadora ambiental tarragonina.