Victòria del Club Vòlei Sant Pere i Sant Pau contra el Xàtiva VB per 3 sets a 1. L’equip tarragoní ha començat guanyant amb un primer set on han guanyat per 25 a 18. al segon set, el rival ha igualat el partit amb un marcador de 17 a 25. En els dos darrers sets, el resultat ha estat el mateix i favorable als cooperativistes. Han guanyat per 25 a 20.

L’equip entrenat per Vlado Stevovski continua a la segona posició de la classificació amb 39 punts, empatats amb els tercers i a tres de diferència de l’Illa Grau, els primers. El tècnic parla d’una victòria treballada davant un rival que els ha exigit en moments del partit.

El pròxim partit serà contra el CV Zaragoza, penúltim classificat, a partir de les 20:30 hores de dissabte.