El Club Vòlei Sant Pere i Sant Pau s’ha emportat un derbi molt igualat contra el CEVOL Torredembarra. Els tarragonins han superat per 2 sets a 3 al rival amb un tie-break que han resolt per la via ràpida. Sumen així la segona victòria seguida de la segona volta, encara amb diferents partits ajornats per disputar. Els locals han guanyat el primer set amb una puntuació de 25 a 21. El Sant Pere i Sant Pau li ha donat la volta al marcador i s’ha emportat el segon (20-25) i el tercer (24-26), aquest últim molt igualat. Al quart set, el CEVOL ha superat als tarragonins per 25 a 18 i ha forçat el tie break. Allà, els tarragonins han estat més sòlids i han superat als locals per 9 a 15.

Amb la victòria, el Vòlei Sant Pere i Sant Pau continua quart amb 27 punts, tot i que té encara dos partits pendents per jugar. El primer, aquest dijous a la pista del Barça a les 21:30 hores de la nit.