El Club Vòlei Sant Pere i Sant Pau supera amb contundència a CN Sabadell. Van guanyar per 3 sets a 0 al rival en el darrer partit pendent que tenien els tarragonins. Es va jugar aquest dijous a la nit al Pavelló de Sant Pere i Sant Pau. Amb la victòria, l’equip suma tres punts més a la classificació i és quart de la Superlliga 2 amb 34. La diferència amb el segon, el Barça, és de nou punts. Tot i ser molt complicat, arribar al segon lloc encara és possible tenint en compte els números. Estan a nou punts i encara n’hi ha en joc dotze.

Després d’un primer set igualat, amb un marcador de 25 a 20, els vermells van superar amb més diferència al Sabadell al segon set, amb una puntuació de 25 a 14. Al tercer i definitiu, els cooperativistes van guanyar per 25 a 19. Precisament del tercer set, en parlava l’entrenador dels tarragonins, Vlado Stevovski. Deia que han tingut una baixada de la seva intensitat, però està content per haver-li donat la volta i haver sumat la victòria.

Vlado Stevovski

La competició no s’atura pel Sant Pere i Sant Pau. Aquest mateix cap de setmana viatgen cap a les Illes Balears per jugar una nova jornada. Serà la dinovena i els enfrontarà al Refoart Volei Muro. És el vuitè classificat amb 14 punts. El partit es jugarà el dissabte a les 16 hores.